NÅE indbyder til danseworkshop

Lørdag den 12. juni 2010 indbyder Nørre Åby Efterskole endnu engang til danse workshop med Anete Jensen, som er danser og koreograf på flere musikvideoer og reklamer. Hun er også kendt fra “So you think you can dance”. Dagen er denne gang inddelt i to moduler.

1. modul varer fra 10.30-12.00 Her danses hip hop på begynder niveau. Der arbejdes langsomt frem, og grundtrinene i hip hop gennemgås.

2. modul varer fra 13.00-15.00 Her arbejdes hurtigere frem og det anbefales at man er vant til at indlære koreografier

Dette har vi valgt, da vi gerne vil give noget til både den erfarne og den mindre erfarne danser. Det giver blandt andet mulighed for at genopfriske grundtrinene i hip hop i det 1. modul og blive udfordret til det næste, hvor niveauet stiger væsentligt. Man kan også vælge, at deltage i modulerne uafhængigt af hinanden. 

Prisen er 50 kr per modul. Hvis man tager begge moduler, så kan man spise middagsmad med på skolen

Her er en lille smagsprøve på hvad Anete kan.

Hiphop er en subkultur opstået i USA i 1970’erne. Dansemæssigt startede det med b-boying og har siden udviklet sig til Old school, New school og LA style, den kommercielle “hiphopdans” som vi efterhånden kender den fra eksempelvis musikvideoer. Old School (også kaldet New Jack Swing) er alle de gode gamle 80’er og 90’er moves fra tiderne med MC Hammer, Bobby Brown, Salt’n Pepa, Kriss Kross, Vanilla Ice osv. Af kommercielle kunstnere kan nævnes Justin Timberlake, Missy Elliot, Chris Brown, Timberland, Aaliyah, Janet Jackson m. m. Den oprindelige hiphop bestod i at freestyle og battle til musikken, men tekniske dansere har sidenhen lavet koreografier til musikken og har gjort stilen mere kommerciel, det er den del vi kommer til at beskæftige os mest med… koreografi til musik, men også bouncing og grooves!

Læs mere om muligheden for dans på skolen