Efterskolernes dag 2016

Efterskolernes dag 2016 bliver afholdt den 25. september kl. 13-17, dagen fungerer som et åbent hus for efterskoler. Her kan du få en rundvisning på skolen af vores elever og snakke med en lærer. Det er også muligt at snakke økonomi med skolens sekretær. Vi er også vært med en hjemmelavet bolle med pålæg og en god kop kaffe med et stykke kage.

Du kan se en oversigt over ledige pladser eller ringe til Karen 64421121 (kl. 9-13) for at høre om muligheder for at blive optaget.

Du vil komme til at opleve at vi er noget så underligt som en masse efterskoler i en og samme efterskole. Vi er nemlig en:

Musikefterskole – der brænder for at spille, indspille og optræde med musik

Drama og teater efterskole – hvor det at være på scenen er det sjoveste i hele verden.

Fodboldefterskole – hvor Carsten, vores fodboldtræner, har spillet mere end 400 Superligakampe og har været på landsholdet.

Designefterskole – hvor du kan sy sommertøj, gallatøj, lave smykker i sølv og udfolde dine evner.

Animation og filmefterskole – hvor du vil opleve at det at lave film og animationer kræver både tålmodighed og evner.

Danseefterskole – hvor dansen er i centrum. Vi har tidligere deltaget i Hip Hop International og klaret det rigtigt godt.

Kreativ efterskole – hvor dine kreative evner udfordres og provokeres.

Forfatterlinje – Du har mulighed for at fravælge enten tysk eller fysik og få forfatterlinje i stedet for (kun i 10. klasse)

Der vil også være en lille udstilling fra vores netop afholdte matematikemnedage, hvor du kan se en anderledes måde at lære matematik på.

Kom til efterskolernes dag 2015 og oplev mange efterskoler i en efterskole og hvorfor det er fedt at være på efterskole med folk der har mange forskellige interesser.

Du kan også læse om skolens værdigrundlag eller om hvordan du bliver optaget på skolen.

Besøg os på efterskolernes dag 2016

Vi glæder os til at se dig!