Biograftur, bingo og gyserweekend

Sidste søndag var både elever og lærere på hårdt arbejde, da Nørre Åby Efterskole holdt åbent hus i forbindelse med ”Efterskolernes dag”. Vi havde over 300 familier på besøg, hvilket er et overvældende højt antal. Som belønning for det hårde arbejde var mandagens undervisning aflyst til fordel for en biograftur i Nørre Åby bio – en overraskelse der i den grad vakte glæde i elevflokken. Vi så filmen ”The Maze Runner”, en sci-fi-thriller, der virkelig fik eleverne ud på stolekanten.

Tirsdag aften havde pigerne fra elevgangen Kongebroen arrangeret bingo-banko aften for alle skolens elever. Som en del af denne fællesaften skulle alle komme udklædt som ældre pensionister på vej til banko. Der var mange sjove, kreative udklædninger, og der var masser gode grin og højt humør. Dejligt at eleverne er så gode til at bakke op om de ting, der bliver arrangeret – dejligt for lærerne og ikke mindst for eleverne selv.

Her i weekenden har der også været gang i den. Lørdag havde Pierres kontaktgruppe arrangeret gyserdag med alt, hvad dertil hører. Dagen blev startet med en ”gyselig” brunch – her blev bl.a. serveret blodrøde boller, hekseblod mv. Derefter var der ligposeløb og føleleg på programmet. Aftenen blev sluttet af med gyserfilmaften i HCA.

Søndag havde Karen-Luise (lærer) arrangeret en tur til Sydfyn, hvor eleverne skulle overvære sænkningen af den gamle færge ”M/F Ærøsund”.  Det var i sandhed dagens store begivenhed på Sydfyn og rigtig mange mennesker var mødt op. Også Tv2-Fyn, som blandt andre sikrede sig et interview med Emilia (elev på NÅE).

Vi takker for endnu en god og begivenhedsrig uge på NÅE.

Mads d. 6. oktober.

Tilbage