Carsten Hemmingsen – ny træner

Nørre Åby Efterskole sætter nu fokus på fodbolden. Skolen har fra dags dato valgt at ansætte den tidligere superliga- og landsholdspiller Carsten Hemmingsen som ny trænerprofil til skolens fodboldlinje. I sin karriere har Carsten Hemmingsen bl.a. spillet for OB, FCK og AGF – i alt lidt over 400 superligakampe. Han var desuden en del af det danske landshold, der i 1995 vandt den prestigefyldte Confederations Cup i Saudi-Arabien.

Efterskolens unge fodboldtalenter får således mulighed for at snuse lidt til livet som professionel fodboldspiller – og også mulighed for at modtage træning fra en træner der skal i gang med DBU’s A-licens.

Det bliver Carsten Hemmingsen, der primært kommer til at stå for den daglige træning, og også ham der står på sidelinjen, når efterskolen spiller kampe.

At der spilles meget fodbold på Nørre Åby Efterskole er dog ikke noget nyt. Fodbold ryster folk sammen og har altid været vigtig del af skolens hverdag – ligesom det også altid har været en vigtig del af Carsten Hemmingsens hverdag. I den forstand er det et naturligt match, og begge parter glæder sig også meget til at tage hul på det nye samarbejde. Som et kendt citat lyder – det kunne være begyndelsen på et smukt venskab.

Du kan læse mere om vores fodboldlinje og hvordan du bliver optaget som elev på Nørre Åby Efterskole.

carsten hemmingsen - efterskole fodbold træner

 

Mads 18. februar

Tilbage