Efterårshygge og brobygning

Så har efteråret for alvor ramt det danske land og her på efterskolen skruer vi også op for varmen og putter os under dynerne. Gåturen fra banegården til efterskolen føles nok lidt ekstra lang for tiden, og håret er regnvådt og kinderne kolde på mange af de elever, vi får tilbage på skolen her søndag aften.

Men det er også lidt hyggeligt at sidde inde i varmen og kigge ud på vinden, der rusker i træerne, og bladene, der hvirvler rundt overalt. Og der er heldigvis masser at give sig til, når man går på efterskole.

Der bliver spillet pool og bordfodbold, leget med perler og spillet spil. I salen bliver der danset, spillet fodbold, badminton mv. og træningsrummet er også næsten hele tiden i brug. Mange elever trodser desuden vinterkulden og finder løbeskoene frem. På facebook-siden ”Løberne på NÅE 2014/2015” kan eleverne notere, hvor mange kilometer, de har løbet, og der er virkelig gang i siden. Godt 20 elever (og et par enkelte lærere) kæmper (mest med sig selv) om at løbe så mange kilometer som muligt. Det er imponerende flot!

I denne uge har alle skolens 10. klasser været i brobygning. For mange har det været en lærerig oplevelse at besøge de forskellige uddannelsessteder, men der er selvfølgelig en del elever, der allerede ved, hvad de vil efter deres efterskoleophold. For dem kan ugen med brobygning godt virke lidt lang.

Tirsdag aften var der wellness på programmet. Der blev både givet hånd-, ryg-, hovedbunds- og skuldermassage, og mange var elever fik også mulighed for at nyde et dejligt fodbad. Det var en rigtig hyggelig aften. Alle elever deltog på en rigtig god og behagelig måde.

Lørdag var det Karen Luises kontaktgruppe, der havde arrangeret fællesaktiviteterne. Dagens højdepunkt var et aftenløb med seks forskellige poster (gæt en genstand i melvand, scor mål – efter du har drejet rundt ti gange, spis en roulade på tid, tegn (med bind for øjnene) en drage, quiz og gæt og få lagt sminke af en “blind”). Der lød mange grin rundt omkring.


Aftenen blev afsluttet perfekt med belgiske vafler, is og køkkenets hjemmelavede chokolade- og karamelsovs. Så kan det vist ikke blive meget bedre!

Vi glæder os til endnu en spændende uge på NÅE, hvor der blandt andet er ”Superdøgn” på programmet. Det skal nok blive godt!

Mads 16. november


Tilbage