Så skete det endelig!

Der findes dage, der bare suser forbi. Dage som alle andre. Dage, hvor man måske ikke engang rigtig når at registrere, om det nu lige er onsdag eller torsdag, før den allerede er forbi.

Og så er der dage, som man nok altid vil huske.

Søndag den 10. august 2014 er en af dem. En af dem, hvor hjertet banker hurtigere end sædvanligvis.

Sommerferien er slut, et nyt skoleår begynder. Væk med strandhåndklæderne og frem med bøgerne – men hvad gør det, når der er et helt fantastisk efterskoleophold at glæde sig til.

Og vi er allerede rigtig godt i gang.

Starten har været virkelig lovende. Man kunne mærke det allerede søndag eftermiddag. Eleverne havde dårligt nok sagt farvel til forældrene, før de sad klar med smil på læberne i skolens sportssal. Der var speeddating på programmet. En kæmpe seance, hvor både elever og lærere deltog, og der blev grinet og snakket, så ansigtsmusklerne til sidst næsten ikke kunne holde til mere.

700_8404

Om aftenen var der hygge i spisesalen med fællessange og teatersport fra lærernes side. En godnathistorie blev det også til, inden ganglærerne kunne sige godnat og tusind tak for en virkelig dejlig første dag. En del faldt søvn med det samme, mens andre lige skulle fordøje dagens indtryk.

IMG_20140813_211337

Ser man tilbage på den uge, der nu allerede er gået, er næsten ikke til at fatte, hvor meget vi allerede har oplevet sammen. Vi har haft skøre konkurrencer, der har været teambuilding i kontaktgrupperne, bålhygge med snobrød og skumfiduser, badminton i salen, fodboldkampe på kunstbanen, hygge med ”Kunst, knu
s & kakao” i skolens kreativlokaler, spilaftener i sofaarrangementerne. Der er blevet sat nye skolerekorder – bl.a. byggede Christina vel nok det højeste korthus Nr. Åby nogensinde har set. Der er blevet valgt linjefag og gjort rent – sunget morgensange og spist fødselsdagskager. Og ja, så har eleverne selvfølgelig også haft undervisning og lært deres nye skema, klassekammerater og lærere at kende.

Hele 105 elever har valgt at blive på skolen i den første weekend, hvilket er det højeste antal i skolens historie. Det er ret overvældende – på den gode måde.

Vi har i vores galleri lagt mere end 300 billeder op, vi er også ret aktive på Facebook, Instagram, YouTube og ikke mindst Google+

Mads, lærer på skolens forfatterlinje. 15. august 2014

Tilbage