Emils tale til fin fest

Godaften gutter og gutinder

Det er dejligt at se jer alle så fine i tøjet, I ser alle sammen henrivende ud (især dig Hanne).

Jeg synes I skal vide, at i starten af det her skoleår, var jeg ikke så stor fan af skulle gå her …  jeg var ikke så tryg med tanken om at skulle væk hjemmefra. Jeg står så nu her i den i den situation, at jeg aldrig har været gladere end jeg er nu. Jeg kan love jer for at i alle sammen, hver og en, har gjort det her skoleår til det bedste i mit liv.

Og jeg synes lige engang at i alle sammen, uanset hvem i nu end skulle side ved siden af. Vend jeres hoveder en gang og smil. Vær glad for at vi alle er her i dag, for i sidste ende kan vi ikke lyve for os selv. Om en god måneds tid får vi aldrig alt det her tilbage igen. Så er det slut. Hver og en af os har været med til at gøre det her efterskoleår til det, som det har været: En fornøjelse.

Meningen med min tale er at I skal prøve en gang at lukke alt negativt i jeres hoved ud og så tænk på alt det gode i jeres liv og hvilken grund i havde da I startede her.

Lov mig for guds skyld at I nyder selv mindste stunder vi vil få i den tid der er tilbage, hvad om det er med jeres kæreste, venner eller endda en lærer :-).  Nyd det sidste smil smil og vær glad.

Don’t cry because it’s over – smile because it happened.

Emil Ottesen

Emil Ottesen

Emil Ottesens tale

Tilbage