En fed oplevelse i bagagen

En hyggelig stemning med chips, jokes og cola spredte sig i bussen, da omkring halvdelen af NÅE tog afsted til Bora Bora teatret i Aarhus. Humøret var højt, og sangstemmerne blev sat i brug, da vi besluttede os for at synge vores årssang. På dette tidspunkt kunne man virkelig mærke sammenholdet mellem os blomstre.

foto 1

Da vi ankom til teatret, trådte vi ind i et lille lokale med bar og små søde borde med stole dertil. Lyset i lokalet var meget rødligt og det gjorde næsten atmosfæren spirituel. Da vi havde passeret lokalet og nogle trapper, kom vi til scenen. Alle fandt en plads foran scenen, og så startede showet. Og hvilket fantastisk show det var. En enorm talentfuld beatboxer startede showet ud ved at bruge lyde, som man ikke normalt er i stand til at kreere som menneske. Han fik det til at lyde som om, der var en flyvemaskine i rummet, imens han brugte sin krop til at visualisere, at det fløj hen over hovedet på ham. Men alle danserne var utrolig dygtige. Den kontrol de havde over deres krop, skal man øve sig på i lang tid for at opnå. Man kunne se hvordan deres muskler arbejdede for at holde balancen. Alle kunstnerne var også meget forskellige, og det var som om, at hver koreografi fortalte sin egen historie. En slavedreng som blev tortureret, nogle børn som legede i skolegården, en hård kamp om magten mellem to mænd og til sidst et intenst kærlighedsdrama mellem to mennesker. Da programmet for teatret var slut, var showet ikke helt. Som et lille ekstranummer improviserede kunstnerne hver især en lille dans, hvilket var den perfekte afslutning.

1111 (5)

Så gik turen hjemad igen. En blanding af begejstring for det vi lige havde set og overtræthed, var til at fornemme i bussen. Men selvom at vi var trætte og vidste, at vi skulle tidligt op næste dag, sad vi tilbage med en god fornemmelse i maven og en fed oplevelse i bagagen.

Maria 20. september 2015

 

Tilbage