Find din efterskole

Find din efterskole – det er det gør en forskel. Når du nu har besluttet dig for at komme på efterskole (og hvorfor skulle du dog ikke det?), så er det vigtigt at du kommer ud og ser så mange efterskoler som du har mulighed for. Efterskolerne i Danmark er meget forskellige – det er det som gør efterskoleformen så fantastisk – så du skal ud og finde den som er helt rigtig for dig. Du skal ud, sammen med dine forældre og mærke stemningen, så du finder den hvor ”mavefornemmelsen” bare er helt rigtig.

Det kan være en god ide at bruge efterskolernes dag til det, men du skal være opmærksom på at du nok ikke alene. Vi modtager hvert år tæt på 200 elev besøg på efterskolernes dag – så det kan være lidt svært at få den helt rigtige efterskolestemning. En anden mulighed er at besøge en efterskole på en hverdag eller i en weekend – på den måde oplever du helt tæt hvordan efterskolelivet leves. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil på besøg.

Hvad er en efterskole?

En efterskole en skole, hvor eleverne bor og spiser på skolen. Det unikke skabes i det at man er sammen hele dagen – hele ugen – hele året. På den måde opbygger man et helt særligt bånd, som ofte varer resten af livet. I løbet af et efterskoleår kommer du til at opleve en hel masse: Skitur, superdøgn (hvor man er vågen i 24 timer og får opgaver hver halve time), liniefagsture, socialt samvær – som er for vildt, familieweekender – hvor du kan invitere hele familien, fantastisk mad og ikke mindst muligheden for at prøve dig selv af på tusinde måder.

Kristian Aagaard, der gik på skolen i skoleåret 2012/2013 har lavet en lille vlog om hvorfor du skal vælge at gå på efterskole.

Så hvad venter du på? Tag mor og far under armen og kom ud og besøg en efterskole – du vil helt sikkert ikke fortryde det!

Hvis du stadig er i tvivl så læs lidt om hvorfor du skal vælge lige netop vores efterskole. Find din efterskole på Fyn.

Tilbage