Fodboldturnering, talentaften og matematikemnedage

Denne uge kunne næsten ikke have startet bedre. Mandag formiddag var der arrangeret fodboldturnering her i Nørre Åby. Både NÅE’s drenge- og pigefodboldhold stillede op til kamp og begge hold endte med at løbe af med den samlede sejr. Der var spænding til det sidste. Vores drengehold skulle i den allersidste kamp vinde med mindst seks mål over turneringens prygelknabe, Viby Efterskole. Ellers ville det kun blive til en andenplads. Drengene ville dog bestemt ikke nøjes og udraderede det tyndt besatte Vibymandskab med hele 7-0. Og så kunne vi ellers sige farvel og tak for et godt arrangement med to flotte pokaler i hus.

700_2738

Tirsdag aften havde A.D. og Hannes kontaktgrupper arrangeret talentaften for resten af skolen. Showet blev afholdt i Dario Fo (skolens dramasal) og bød på lidt af hvert – dans, musik, vittigheder mv. Det var en hyggelig aften, hvor der blev grint en hel del.

Torsdag og fredag har stået i matematikkens tegn. Eleverne har i små ”arkitektgrupper” regnet rumfang, areal, Pythagoras, triogometri, økonomi og givet deres bud på, hvordan en moderne elevbolig, svømmehal, multihus eller lufthavn kunne tage sig ud. Eleverne har arbejdet hårdt, og der har været en rigtig god stemning i flokken. Der er blevet mål og regnet ud, klippet og klistret til den store guldmedalje. Resultatet af det hårde arbejde kan ses i skolens idrætssal, hvor de mange flotte miniaturebygninger står udstillet.

Det og meget andet kan vores besøgende se, når vi på søndag til Efterskolernes Dag, hvor vi holder åbent hus. Det plejer at være en travl dag, hvor både elever og lærere arbejder hårdt for at give alle gæster en god oplevelse. Da vi i de senere år har haft rigtig mange besøgende, får vi også besøg af godt 30 elever fra sidste skoleår, som hjælper med at vise rundt. Skønt! Skolen har lange ventelister, så man skal være tidligt ude, hvis man vil sikre sig en plads.

Mads, 27. september

Tilbage