Forestillingen Blackbook

Åbningen af sladdersiden Blackbook sætter gang i livet på Blackmont Highschool. Sladder og rygter spreder sig hurtigere end en steppebrand. Ingen ved, hvem der står bag, men er det ikke også lige meget? Og mon Blackbook overhovedet er til at stole på?

Årets vigtigste kamp er lige om hjørnet og cheerleadere såvel som basketballspillere arbejder på deres højeste for at gøre sig klar. Nørden Ethan viser overraskende talenter med en basketball og kommer med det samme på holdet. Men på Blackbook snakkes der om Ethan og holdkaptajnen Miles. Er der mon mere end venskab mellem de to drenge?

Konflikterne på Blackbook tager til, da Erin får stjålet sin Ipad og skylden falder hurtigt på Julia. Ipaden bliver dog fundet igen – men i Lilys taske, og med det samme vender hele skolen sig mod hende.
Trods den grove sladder spirer kærligheden mellem Damon og Caitlyn. Men forholdet sættes på prøve, da Blackbook pludselig myldrer med historier om Caitlyns mange flirts bag Damons ryg. Og Caitlyns veninde Lauren har set det hele. Men hvem af pigerne skal Damon stole på?
Caitlyn er ikke den eneste, der svæver på en lyserød sky. Lennon er forelsket i Mason – hendes bedste veninde Madisons storebror, men hun er alt for genert til at snakke med ham. Madison beslutter derfor at hjælpe forholdet lidt på vej og laver en falsk Blackbook-profil for Mason. Men Mason er ikke spor interesseret i Lennon. Så hvad gør han, da Madison udgiver sig for at være ham på Blackbook? Ender han med at knuse Lennons hjerte?

Rygterne på Blackbook udvikler sig hele tiden som en spiral, og snart ved ingen hvad eller hvem, de kan tro stole på. Der må gøres noget, før det er for sent!

Allerede i maj 2015 samledes 4 lærere om en spinkel ide. At skrive en forestilling om ungdom og internet – på godt og ondt. Dette blev til Blackbook – en forestilling med et tungt og alvorligt emne, men krydret med et hav af festlige indslag i form af lækker musik, flotte koreografier, sjove karakterer og fest og farver. Siden jul har de 50 skuespillere, 23 dansere og 9 musikere knoklet på at få denne forestilling op at stå. Og vi glæder os helt enormt til at vise jer den.

Forestilling kan ses følgende dage – klik for at reservere billetter

Lørdag d. 9/4 kl. 13

Lørdag d. 9/4 kl. 16

Søndag d. 10/4 kl. 13

Søndag d. 10/4 kl. 16

BlackbookPlakat

Tilbage