Ny forfatterlinje!

Går du med en drøm om at blive forfatter, så har vi en rigtig god nyhed til dig.  Som en af de eneste efterskoler i landet er det nu muligt at modtage helårlig undervisning i skolens ’forfatterværksted’ – forfatterlinje.

Forfatterværkstedet er et fag, der udfordrer og udvikler dig som forfatter. Der prøves kræfter med forskellige skrivestilarter/genrer, karakteropbygning, ”det perfekte plot” og meget andet. Sideløbende med de mange forskellige skriveøvelser bliver der også mulighed for at fordybe sig i et større værk, der viser, hvem DU er som forfatter. Du vil modtage undervisning af en ”rigtig” forfatter (Mads Nørskov Rasmussen) og også få indblik i det arbejde, du står overfor, når du gerne vil have udgivet dit værk/manuskript på et af de etablerede, danske forlag.

Men frem for alt skal der skrives. Jo mere du skriver, jo bedre bliver du til at formulere dig og fornemme de små detaljer i sproget. At skrive godt kræver øvelse!

Forfatterskoleåret afsluttes med et stort projekt, der gerne skulle munde ud i en samlet udgivelse i et rigtigt bogformat. Vi arbejder desuden på at få et fast samarbejde med en af landets mange interessante forfatterhøjskoler.

Der er med andre ord mulighed for at udleve forfatterdrømmen på fuld tid.

For at kunne modtage undervisning i skolens helårlige forfatterlinje skal du gå i 10. klasse – forfatterfaget indgår som erstatning for enten tysk eller fysik. Ønsker du at være en del af forfatterlinjen skal du med andre ord vælge enten tysk eller fysik fra i 10. klasse. Går du i 9. klasse vil der (som altid) være mulighed for at vælge forfatterlinjen som eftermiddagsfag – dog kun i en af de fire linjefagsperioder.

Ønsker du at vide mere om vores nye forfatterlinje, er du meget velkommen til at skrive til mads@naae.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage