Fin fest / Gallafest

En smuk aften i smukke omgivelser med smukke unge mennesker – det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Alt gik op i en højere enhed, da der tirsdag aften blev holdt gallafest på Nørre Åby Efterskole. Pigerne strålede og drengene trådte i karakter som ”true gentlemen”. Der var stil over stedet og en dejlig stemning i elevflokken.

Festforberedelserne gik allerede i gang om eftermiddagen, hvor der blev pyntet op i spisesalen (her skal det nævnes, at bordene stod i en elegant sommerfugleformationJ), mens klassegangen og ”Grundtvig” (skolens samlingssal) blev omdannet til hyggecafé og dansegulv. Enkelte elever brugte også eftermiddagen på at forberede underholdningsindslag, der skulle vises senere under festmiddagen.

Præcis klokken 17.45 stod eleverne festklædte og klar i det flotte påskevejr. De kom derefter gående parvis ind på skolen, hvor de blev budt velkommen af aftenens konferencier, Maria.

Efter en kølig velkomstdrink blev der taget billeder af de mange smukke par. Der blev også taget et stort fællesbillede med den fantastiske, blå himmel som baggrund.

Festmiddagen bestod af en ’rejecocktail a la NÅE’ som forret, lammekølle med tilbehør til hovedret og is med jordbærsovs og snickerstærte som dessert. Det hele smagte forrygende (for at kunne skrive denne nyhedstekst var jeg selvfølgelig nødt til at smage alle retter). I aftenens anledning var lærerne elevernes tjenere – noget, der syntes at passe eleverne utrolig godt.

Efter maden blev der danset lancier. Kåre og Hanne havde i ugen op til festen øvet de svære trin med eleverne, som da også klarede dansen i fornem stil.  

Gallafesten blev afsluttet i Grundtvig, hvor dj Niels Mogensen (efterskoleelev på NÅE i 2012/2013) fyrede op for dansegulvet. Det var en skøn, positiv energi i hele flokken, og det var en fornøjelse at se så mange glade ansigter.

Tak for en fantastisk, fin fest og god påske alle sammen!

Mange forårsvarme hilsner fra os alle på NÅE


 


 


 


 


Tilbage