Godawfest og fodboldkamp

På Nørre Åby Efterskole er det en fast tradition at fejre den nye årgang med en såkaldt ”Godawfest”. Det plejer altid at være en virkelig hyggelig begivenhed – vi får god mad, der er masser af sjove underholdningsindslag, og vejret faktisk også altid med os.

Om dansegulvet bliver fyldt, når diskoteksmusikken går i gang sidst på aftenen, er til gengæld meget forskelligt fra årgang til årgang. Nogle år kæmpes der en hård kamp for at få eleverne (måske især drengene) til at slå sig løs, mens andre årgange danser så svedperlerne driver.

I år holdt eleverne sig ikke tilbage. I virkeligheden blev der måske festet som aldrig før. Signe og Maria (=lærere) legede dj’s for en aften, og eleverne legede i den grad med. Der var gang i den i tirsdags, og det var (også som voksen) en fornøjelse at være en del af.

Festforberedelserne startede allerede om eftermiddagen, hvor eleverne gjorde skolen festklar og forberedte aftenens underholdningsindslag. Selve festen blev skudt i gang klokken seks med velkomstdrinks på terrassen og fællesbilleder i den skønne sensommeraften. Den blev afsluttet fem timer senere med godnatsang af lærerne på alle skolens elevgange. Tak for festen!

Hele 68 elever valgte at blive her i weekenden. Det er skønt, at så mange elever har mod på mere, når vi når fredag. Lørdag var der arrangeret tur til Middelfart, hvor Carsten Hemmingsens tropper (Carsten er jo både fodboldunderviser på Nørre Åby Efterskole og træner for Svendborgs 2.divisionshold) spillede lokalopgør mod Middelfart. Det blev til en flot 3-1 sejr til Carsten Hemmingsen og Svendborg, der også kunne glæde sig over den festlige opbakning fra 68 ”krigsmalede” tilhængere fra Nørre Åby Efterskole.

Efter kampen var der tid til en hyggetur rundt i Middelfart by. Mon ikke caféen ”Frøken Frozen Yogurt” på Havnegade har haft årets bedste omsætning? Det er nok ikke meget galt.

Det her - Kopi-001

Mads d. 31. august

Tilbage