Goddawfest

I tirsdags var der Goddaw-fest på NÅE. Det var en mindeværdig dag fyldt med både fest og farver. Der blev samarbejdet om klargøring af festen og alle elever gav en hånd med.

Hver kontaktgruppe skulle forberede underholdning for resten af eleverne og resultaterne var mildest talt fabulous! Der blev vist både lange, indviklede raps, skøre teatre, skyggespil med dyr, quizzer og konkurrencer, fællesdans og digte. Alle havde et smil på læben, da det var ovre.

DSC07927

Så skulle vi ellers bare gøre os klar til fest og møde op i alle mulige farver. Hindsgavl var rød, Kongebroen orange, Lyngsbo lyserød, Båring gul, Udby blå, Føns grøn og Vartov lilla. Hele efterskolen var én stor regnbue. Til mad var der ristaffel og pandekager med is – ”nåe’et” (haha, fik I den?) vi alle havde savnet fra derhjemme.

Festen fortsatte til sidst i Grundtvig, hvor alle folk slog sig løs på dansegulvet. Til allersidst kom lærerne i en flok med guitar og sang ”Elefantens vuggevise”.

Alt i alt var vi elever super glade for festen, og vi kan alle være enige om, at hvis man skal sige goddaw, så skal det være på denne her måde.

Caroline og Julie 26. august

.

DSC07941

DSC07947

DSC07952

DSC07959 DSC07970

DSC07982

DSC07988

Tilbage