Gør noget godt for andre

Gør noget godt for andre dag, er en dag uden skole. Der skal ikke gøres rent på områderne, og der bliver ikke serveret middag kl. 12:25. Faktisk er det alle vores gamle rutiner, der bliver lagt på hylden. For på gør noget godt for andre dagen handler det om andre. 

Der bliver klippet små sedler ud, og bagefter bliver de klistret fast på slikkepinde. På sedlerne står det små beskeder. ”Du ser dejlig ud i dag” står der på en. ”Du er perfekt præcis som du er!” står der på en anden. De bliver bagefter delt ud til folk på gaden. Meningen er at sprede smil. Der er så mange måder at gøre det på. Alligevel bliver det gjort alt for lidt.

gør noget godt for andre

Derudover er der elever i børnehaver, supermarkeder og autoværksteder. De hjælper til, og får så tilgengæld 150,- hver, som bliver doneret til Hope Now.
Hope Now er en organisation, der kæmper mod kvindehandel. De tager ud på blandt andet efterskoler landet rundt og holder foredrag. I tirsdags kom turen så til Nørre Åby. En repræsentant for organisationen kom og fortalte om pigerne fra Afrika, der bliver sendt til Danmark.

Du kan besøge Hope Nows hjemmeside.

Ea Fredegaard Høll.

Tilbage