Hip Hop International 2016

Forberedelse til dette års Hip Hop International startede allerede tilbage i september måned, hvor alle interesserede dansere blev budt til en workshop med Sofie S. Eriksen. 35 kom og havde en fed dag og 14 valgt så at fortsætte på holdet. Alle fik af vide at dette valgfag ville kræve langt mere end et almindeligt linjefag. Træning i fritiden og ekstra    i weekenderne. Kort sagt det ville blive vildt hård og kræve efterskole fritid. Som altid på NÅE, holdt vi hvad vi lovede.

Eleverne har knoklet! Jeg lyver ikke når jeg siger at der hver eneste dag har været højlydt musik fra højtalerne ovre fra Dario Fo, og tro mig, jeg har kunne høre det helt hjem til mig. Alle har givet alt hvad de havde og arbejdet ekstremt hårdt for at blive klar til den første konkurrence her den 5 marts i Randers Arena (Hip Hop International 2016). Holdet mangler nu en sidste træning med Sofie, og så er de klar. Igen i år er jeg pavestolt på holdets vegne, over det resultat de har formået at opnå og glæder mig igen til endnu en dag i selskab med dem og 68 andre holde som skal i konkurrence til Hip hop international 2016.  Udover HHI skal holdet også deltage i Kaufmann Cup og Efterskole DM i hip hop.

Vores dansere deltager i kategorien ”varsity store hold” og skal i konkurrence ca. kl 12.30 og vi håber selvfølgelig på en finaleplads. Finalen løber af stablen kl. ca. 18 og 20.20 ved man så hvordan det endelig gik.

Maria 29. februar

Holdet til Hip Hop International 2016

Tilbage