Invitation til ’Året der gik’

Til alle der måtte have interesse i at tilbringe en aften på NÅE og se, hvad eleverne har arbejdet med i det forgangne år.

Desværre måtte vi pga. lockouten aflyse vores musikteater. Dette skete i samarbejde med eleverne, men derved ikke sagt, at det ikke var super ærgerligt ikke at kunne vise, hvad man havde knoklet med i flere måneder.

Derfor inviterer vi til en aften, hvor vi viser det, vi nåede og lidt mere mandag d. 17. juni kl. 19.30 – 21.30. Her vises de færdige danse til musikteater, musik spiller deres sange, og drama viser uddrag fra stykket. Derudover har mange andre af efterskolens linjefag noget at vise f.eks. tekstil og skolens dansecrew, som deltog i hip hop international og meget mere, så der vil være nok at se på.

Denne aften har man også mulighed for at hjælpe eleverne hjem med nogle af alle deres ting, så bliver det nemmere for dem, når vi skal lave hovedrengøring, og alle deres ting skal pakkes ned.

Vi håber rigtig meget, at mange vil støtte op om eleverne og komme til denne aften. Tilmelding kan ske gennem jeres børn eller på mail: maria@naae.dk, senest d. 10. juni

Med venilg hilsen
Eleverne og Maria

Tilbage