Juleweekend på NÅE

I denne weekend blev der sat en ny, flot rekord her på Nørre Åby Efterskole. En skøn blanding af elever, forældre, bedsteforældre, søskende mv. var samlet på skolen for at julehygge en masse. Og vi var rigtig mange. Vi plejer at være cirka 250 mennesker samlet – i år var vi næsten 400!

Men det var nu ikke noget problem.

Jovist, vores juleværksteder var godt fyldt op – enkelte steder måtte man sidde på gulvet for overhovedet at kunne være der – men der var en superhyggelig stemning, og det er jo det vigtigste. Skolen er nu pyntet til randen, og det er umuligt ikke at komme bare lidt i julestemning, når man træder ind ad døren.

Om aftenen var vi alle samlet i skolens sportssal, der i dagens anledning var omdannet til festsal. Jeg var selv så heldig at være konferencier sammen med Alex (=tyskeren☺). Jeg fik altså mulighed for at se alle aftenens indslag, mens mange af mine kolleger knoklede i køkkenet for at få det hele til at glide så godt som muligt.

Og der var mange højdepunkter. Julemaden var bestemt en af dem. De musikalske indslag var virkelig også imponerende og medrivende (jeg har stadig MOT-holdets hæsblæsende fortolkning af Lana Del Rays ”Summertime Sadness” på hjernen). Dramastykket i Dario Fo var også rigtig underholdende, og danseholdet gjorde det fantastisk godt.

Og så var der selvfølgelig pakkespillet. Det var i den grad sjovt at overvære 400 mennesker, der på samme tid forsøger at stjæle pakker fra hinanden. Meget kaotisk, men også meget sjovt.

Aftenen blev afsluttet med en godnathistorie i Dan Turell læst af Anders og Alex.

En stor tak fra alle på Nørre Åby Efterskole for en virkelig hyggelig familiejuleweekend. Vi har aldrig været flere, og det har aldrig været hyggeligere:)

Mads 4. december

Tilbage