Lillebælt Halvmaraton

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at vi som skole stiller med masser af løbere til det årlige Lillebælt Halvmaraton. Og i år var ingen undtagelse. Både lærere, elever (både nuværende og tidligere) og en enkelt pedel var at finde i dette års startfelt. Og selvom vejret ikke viste sig fra sin pæneste side kæmpede alle vores løbere sig igennem de 21,1 kilometer. Og der blev sat personlige rekorder og i den grad prøvet grænser af. Enkelte elever var så nervøse inden løbet, at de egentlig bare ønskede at give pokker i det hele. Men de kom af sted. Hver og en. Og som tilskuer var det en sand fornøjelse at se de næsten selvlysende Nørre Åby Efterskole-trøjer lyse op i feltet af løbere. Selvom de havde over 19 kilometer i benene, da jeg mødte dem ude på ruten, var der stadig overskud til smil og ”highfive”.

Det er dog ikke kun løberne, der fortjener ros. Rigtig mange elever havde valgt at blive på skolen i denne weekend for at kunne give de mange modige løbere opbakning fra sidelinjen. Der blev produceret bannere og klappet og hujet. Som Karen Luise (lærer på NÅE) skrev på skolens intranet, da de alle vendte tilbage efter en vellykket tur til Middelfart: ”Vidunderlige elever!!! Hvor er de dog fantastiske at have med. Uanset regn, blæst og kulde har humøret bare været i top. Masser af opbakning.”

I dag går eleverne på Kristi Himmelfarts ferie, og her på Nørre Åby Efterskole ønsker vi alle elever og forældre et par rigtig gode fridage. I ugen efter ferien venter en spændende uge med ”fin fest” og Vesterdal musikfestival. Eleverne kan glæde sig over, at alle de skriftlige prøver nu er veloverståede. Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen igen efter ferien.

Vi ses!

Mads 13. maj 2015

Tilbage