Morderleg

I tre dage var der en uhyggelig stemning på NÅE. Alle havde fået en de skulle myrde ved at være helt alene i et rum sammen med dem. Det uhyggelige bestod i at en af de andre elever havde kig på en og fulgte med i hver en ting man gjorde. Der var præmier til dem der havde slået flest ihjel – Tobias med 10 drab vandt, til dem der var i live torsdag aften og til dem der havde skrevet den bedste mordhistorie. Sebastian og Anna Sofie delte præmien.

Drabet på Thomas

Jeg havde fået til opgave at myrde Thomas Kjærran. Mordet skete i dag, da Thomas, helt uvidende, vandrede ned mod spisesalen for at få sig en pizzabolle.
Han var på dette tidspunkt ikke klar over, hvad der netop skulle til at ske.

Thomas gik hen mod den lækre, lækre pizzabolle, men nåede dog ikke længere end for enden af buffetbordet. Han var den eneste person i salen, og jeg så min chance for at dræbe ham.
Pludselig kom jeg, helt uventet, springende ind i spisesalen og smækkede døren i. Thomas var ikke helt klar over, hvad der var ved at ske.
Jeg sagde bestemt, men slesk: “Du er død…” Han kiggede mærkeligt på mig og sagde: “Jamen, der er flere pizzaer.” Jeg gentog sætningen…
Thomas forstod stadig intet og stod stirrende som… Som noget der stirrer meget. “Du er død”, sagde jeg for tredje gang.
Pludseligt gik det op for ham, at han var myrdet! Han råbte fortabt: “Hvad? Nej?!” mens han lagde sig ned over bordet.

Torsdag d. 7. januar 2015 kl. 15:56, slog jeg Thomas Kjærran ihjel.

Skrevet af Anna Sofie

Drabet på Amalie

Vækkeuret ringer, jeg gør mig klar, tager tøj på og går direkte til morgenmaden. Jeg havde ventet på denne morgen siden jeg gik i seng. – Der skulle nemlig ske noget vildt og dramatisk. Det hele var timet og tilrettelagt ned til mindste detalje. Planen var nemlig at jeg skule myrde den snedigste person i hele verden, lige ud over mig selv selvfølgelig, nemlig Amalie Petersen fra Båring!
Jeg havde fortalt hendes roomie (Julie Jørgensen) at hun skulle spise ekstra meget morgenmad i dag, da jeg lige skulle ordne noget med Amalie lige efter morgenmaden.

Jeg sidder i hjørnet og snakker med min kontaktgruppe med mit ene øje, det andet øje holder nemlig øje med Amalie. Pludselig sker det! Bente råber godmorgen og Amalie flyver op af stolen og går direkte op på værelset. Selvom jeg ikke selv var færdig med at spise, flyver jeg lige efter hende. Jeg får min hemmelige agent (Nikolaj Holgersen) til at tjekke hendes værelse om hun er alene. Han giver mig det hemmelige tegn, også er det tid til at rykke ind. Jeg stormer ind på hendes værelse som om hun var en forbryder, politiet har ledt efter i flere år. Hun får et chok da døren går op, og man kan se frygten i hendes øjne. Jeg trækker pistolen og skyder hende 4-5 gange i hovedet! “Du er død!”
Jeg går tilbage til min dejlige morgenmad, spiser som om ingenting er sket sammen med min hemmelige agent. God start på dagen.

Sebastian Thomsen aka. agent 007

mord

Tilbage