Musikteater, fodboldkamp og kunstudstilling

Kigger man rundt i elevflokken ser man mange trætte smil i øjeblikket – det samme gælder egentlig også lærerflokken.

Der har været ’run på’ i den seneste uge. Hele seks musikteaterforestillinger på fire dage! Det er et hårdt program, der tager på kræfterne, men efterlader også en god følelse kroppen. Som Signe (skolens dramalærer) skrev i går på skolens intra-net: ”Jeg er glad, stolt, rørt og en lille smule tom inden i efter at halvdelen af salen er pakket ned. Den sidste forestilling […] var absolut den fedeste. En fantastisk energi […]. Men lidt trist er det nu alligevel, selvom vi nok alle på holdet trænger til påskeferie”.

Jeg så selv forestillingen mandag aften sammen med min ni-årige søn, Asbjørn. Vi havde en fantastisk oplevelse sammen. Hvor var det fedt at se eleverne give den gas på scenen, og hvor var det fedt at høre min søns begejstring, da vi kørte hjem i bilen efter forestillingen. Han var helt opslugt at historien og musikken og kunne slet ikke lade være med at tale om det, han havde set.

Asbjørn: ”Var der ikke også lærere med i stykket?”

Mig: ”Nej, det var kun elever”

Asbjørn: ”Lærerne i stykket lignede da rigtige lærere”

Mig: ”Ja, men det var bare elever”

Asbjørn: ”Så var de godt nok dygtige til at spille skuespil”

Mig: ”Ja, det var de godt nok.”

Og det var de virkelig! Sjældent har jeg været så imponeret af et elevhold, som jeg var af det nuværende elevhold mandag aften. Tak for en fantastisk god oplevelse – Asbjørn og jeg er klar til næste år igen. Og ja, der er noget at leve op til.

Inden forestillingen havde man som publikum lejlighed til at se kunstlinjens billedudstilling. Også her er der masser af talent. Der er blevet arbejdet med forskellige teknikker og stilarter, og resultatet er superflot. Jeg nød at gå på opdagelse i de detaljerige billeder og gætte på, hvem der mon havde malet/tegnet de forskellige værker.

God påske til jer alle sammen!

P.S.: Jeg kan lige nå at tilføje, at NÅE’s fodboldhold i torsdags vandt en flot sejr på hele 5-0 over Kerteminde Efterskole. Der var klasseforskel – selvfølgelig var der det.

Mads d. 2. april.

Tilbage