NÅE Anderledes Festival

Det har været en hektisk weekend, hvor den har stået på skole, men i stedet for dansk, tysk og matematik har indholdet været præget af at vi har skulle afholde NÅE Anderledes Festival. NÅE Anderledes Festival er en festival hvor vi har inviteret børnene fra Skrillingeskolen til en dag med masser af underholdning: Hoppeborg, teater, musik, ansigtsmaling, fodbold, fællessang, karaoke, rodeotyr og ikke mindst det at være sammen på tværs. Eleverne på Skrillingeskolen er nogle fantastiske dejlige børn, som har nogle udfordringer som de fleste af os ikke har. Netop derfor er det fedt at opleve en dag, hvor man kan lægge forskelligheden til side og bare være sammen uanset hvem man er.

Vi gør klar til festival

Søndagen gik med at gøre alt klar: Boder, drama, musik og opstilling af scene for at bare nævne lidt af hvad der foregik. Der blev laget banere og udsmykning til den store guldmedalje og flere af elverne fik vist hvorfor vi er en kreativ efterskole. Det var til tider hårdt arbejde, men belønningen kom mandag, hvor elevernedukkede op kl.10. 

Skrillingeskolens elver til NÅE Anderledes Festival

Herfra gik dagen fantastisk, vi havde vejret og humøret med os. 

Fodboldbanen bliver indviet

Vores nye fodboldbane blev behørigt indviet af en af vores gæster, så nu har vores fodbold efterskole endnu en mulighed for at vise deres talenter.

fælles afslutning til NÅE Anderledes Festival

Dagen blevet afsluttet i fællesskab, hvor vi sagde tak for en god festival og på gensyn næste år til NÅE Anderledes Festival. Der er flere billeder i vores billedgalleri.

Tilbage