Tak for en super skitur til Norge!

I lørdags var jeg træt og øm i hele min 38-årige krop – både fordi jeg havde taget nogle gevaldige styrt på de norske løjper, og også fordi jeg havde sovet hele natten i en bus. Men jeg var også glad og veltilfreds, sådan helt ind i sindet. Det bliver man af at tage til Norge, tror jeg. Om det er de mange glade elever eller det fantastiske norske landskab ved jeg ikke, men der sker noget på den uge, man er af sted. Det er, som om man kommer hjem som et mere helt menneske, ligesom der heller ikke er nogen tvivl om, at vi som skole vender hjem med en mere hel og sammenstøbt elevflok.

Noget af det allerbedste ved Norge er at følge de mange små sejre eleverne hver især får ude på løjperne. Nogle løber, som om de aldrig har gjort andet i livet, mens det for andre er en overvindelse bare at klikke skiene på. Det gode er dog, at det ikke nødvendigvis er de dygtigste, der får de største personlige sejre.

Faktisk tror jeg, at de allerstørste sejre høstes af dem, der som udgangspunkt ikke ønsker at stå på ski – og mest af alt har lyst til at kyle dem ad Pommern til – men så alligevel ender med at tage udfordringen op. Det er fantastisk at være vidne til. For det er en fed følelse at køre på ski eller snowboard, når man kan det. Når man pludselig mærker, at man har kontrollen og selv bestemmer, hvor hurtigt det skal gå, og hvor man kører hen. At se elever gå fra at være helt opgivende til pludselig at drøne op og ned ad bakkerne igen og igen, burde man næsten ikke have løn for… (men lad os nu bare holde fast i den fine ordning :))

Norgesturen er med andre ord ikke bare en skitur. Det er boost til selvtilliden og luft under vingerne til hele elevflokken. I kan se billeder fra skituren i vores billedgalleri.

Tak for en fantastisk tur!

Mads, 27. januar 2015

Mads snowboard på vores skitur

Tilbage