Tysk

Væk med de støvede fordomme og ind med aktiv indlæring. Gennem glæde, humor, faglig dygtighed og elevernes intense og aktive indsats, opnås stoltheden ved at lære det, man aldrig havde troet muligt.

I løbet af skoleåret arbejder vi for eksempel med det skrevne og talte sprog via skønlitterære og faglige tekster, film, musik og IT. Vi kommer heller ikke uden om arbejdet med grammatik samt kommunikative og skriftlige færdigheder, som kan sætte eleverne i stand til at ytre sig om samfundsmæssige og kulturelle forhold samt de emner, vi i øvrigt har valgt.

Vi tilbyder folkeskolens afgangsprøver efter både 9. og 10. klasse.

Tysklærere

 Matilde Klarskov LarsenMatilde Klarskov Larsen, lærer
Underviser i dansk, tysk og kristendomskundskab. Har liniefagene friluftsluftliv, psykologi, dykning og danmarksindsamlingen. Bruger en stor del af sin fritid på sine heste.
Laura Kronborg KruseLaura Kronborg Kruse, lærer
Underviser i matematik, fysik/kemi, tysk og boldfag.
Mads Nørskov RasmussenMads Nørskov Rasmussen, lærer
Underviser i forfatterværksted, filosofi, fodbold, dansk, engelsk og tysk. Har udgivet romanerne "Mono" og "Til dem af jer der kender Ricardo". Mads er kendt for sin fantastiske chai te der hygges om sammen med eleverne om aftenen.
Charlotte Maria BergCharlotte Maria Højgaard
Underviser i dansk, tysk og musik. I musikfagene underviser hun primært i forløb med fokus på begyndere - heraf bl.a. i guitarundervisning og sammenspil for begyndere.
Karen Luise HagelsøKaren Luise Hagelsø, Lærer
Underviser i kreativ linie, dansk og tysk. Karen Luise har siden 2005 malet og udstillet egne værker. Nogle af værkerne kan ses på hendes hjemmeside: www.karenluise.dk
Alex BuchwaldAlex Buchwald, lærer
Underviser i tysk og radio. Og det giver også mening fordi Alex har været tysker i over 30 år og radiovært i mere end 15 år. Han har en deal med eleverne: Hver gang de ser ham bide negle, skal han spise en lakrids. Der findes ikke en værre straf.