Efterskole 10. klasse

Efterskole 10. klasse

Vil du have et fedt år med gode kammeratskaber, faglige udfordringer og en anderledes hverdag, så skal du vælge 10. klasse på Nørre Åby Efterskole. På efterskolen vil du opleve at gå sammen med andre elever, som vil skolelivet og gerne vil det sociale. Et efterskoleår giver oplevelser i bagagen og venner for livet.

På Nørre Åby Efterskole hylder vi forskelligheden. Som elev behøver du altså ikke at have et særligt talent for at være en del af fællesskabet. Er du ærlig, imødekommende og rar at være sammen med, har du alt, der skal til for at være en perfekt efterskoleelev.

Hvorfor efterskole?

Måske føler du dig endnu ikke helt klar til gymnasium, handelsskole, lærerplads mv. Måske har du lyst til virkelig at prøve kræfter med drama, musik, dans, fodbold, kunst, medie, forfatterlinjen eller et af vores andre spændende valgfag. Måske har du hørt en masse godt om det at gå på efterskole og har også selv lyst til at få et uforglemmeligt år. Måske har du bare brug for at blive set i et nyt lys og være sammen med venner, der tager dig, som du er. 

Faglige muligheder

Som elev i 10.klasse vil du have de fem kernefag: dansk, matematik, fysik/kemi, engelsk og tysk. Det er dog muligt at fravælge enten fysik/kemi eller tysk og i stedet for modtage undervisning i faget kreativ formiddag eller blive elev på skolens forfatterlinje. For at kunne fravælge tysk eller fysik/kemi i 10. klasse, skal du have haft det andet fag i 3. år. 

I hverdagen følger du din klasse (eks. 10.B) og har formiddagstimer sammen med dem. I alle andre sammenhænge er eleverne opdelt på tværs af klassetrin og således også en del af et samlet fællesskab.

Hvis du er interesseret i efterskole 10. klasse, så kan du læse meget mere om vores liniefag, om hvorfor du lige skal vælge vores efterskole, om hvad for noget mad vi spiser, om dine faglige muligheder eller se en video om de bedste efterskole råd fra en af vores tidligere elever.

Du kan en oversigt over ledige pladser på vores efterskole side på efterskole.dk.