Efterskole linjefag

Vi tilbyder syv forskellige linjer på Nørre Åby Efterskole. Efterskolens liniefag ligger om eftermiddagen og de vælges naturligvis ud fra dine særlige interesser.

Du skal vælge linjefag 4 gange i løbet af året. Hvis du ønsker at specialisere dig, kan du vælge det samme linjefagsområde hele året igennem.

Du kan også vælge at prøve kræfter med et nyt fag hver gang, fordi du måske bliver nysgerrig efter nye fag, som året skrider frem.

Nogle af linjerne tilbydes kun i en del af året.

Efterskolens linjer

Musik – for dem der brænder for at spille, indspille, øve og optræde med musik. Du vil komme til at opleve en verden fyldt med musik.

Fodbold – højt tempo og udfordringer. Vores træner er tidligere superligaspiller og ved alt om fodbold. Efterskolens fodboldhold deltager i efterskoleturnering og vil derfor komme til at spille en masse kampe.

Dans – for dig der elsker at danse og udfordre dig selv. I liniefag kommer du til at møde en bred vifte af de forskellige genrer der indenfor dansens verden.

Animation og film – du kommer til at arbejde med professionelle programmer som After Effects og Photoshop. Vi arbejder med mange forskellige dele indfor filmverdenen.

Kreativ – er fx tegning, maling, design og grafik. Mulighederne er mange, og det kræver, at man har tålmodighed. I løbet af året vil vi typisk afholde små ferniseringer, hvor de produkter, der er blevet fremstillet i løbet af en periode, vil være udstillet.

Design – der arbejdes med smykker, gallakjoler og forskellige typer af tøj. Du vil få mulighed for at lave det tøj som du kan på til vores gallafest i slutningen af efterskoleåret.

Teater og drama – den store scene eller den lille scene. Bare du holder af teater og det at være på, så er faget noget for dig. I løbet af skoleåret vil der blive afholdt mange små forestillinger og en stor forestilling, som mange af vores efterskoles linier, indgår i.