Efterskole dans – hip hop

På Nørre Åby Efterskole er der i vores linjer altid mulighed for et spændende bevægelsesforløb! Ligegyldigt om du elsker at danse til fede rytmer og koreografier, øge smidigheden eller få styrket kroppens muskler, har de forskellige perioder varierende tilbud. Også om aftnerne vil du på udvalgte dage kunne deltage i rytmiske aktiviteter. I det følgende kan du læse lidt om det indhold, vi indtil videre har afprøvet med stor succes. Vi vil selvfølgelig altid være under udvikling og afprøve nye genrer, i et forsøg på at følge med tiden. Alle elevhold er forskellige, og vores udbud afspejler altid det behov, som dit elevhold vil have, eller som vi synes kan berige jer.

Funky moves til fede rytmer

Efterskole dans på Nørre Åby Efterskole, garanterer dig fede koreografier, og udfordrer dig til det yderste. Gir dig sved på panden og én på opleveren.Vi arbejder med grundteknikker indenfor dans og gymnastik, og giver hver enkelt, en god forståelse for kropsbevidsthed. De koreografier, der danses er krydret med forskellige fede moves fra alverdens stilarter, og musikken er helst det nyeste eller så gammelt, at det er nyt igen. Nogle gange arbejdes der hårdt frem imod et show, og andre gange bevæger vi os mere frit, og for motionens skyld. Men frem for alt er det sjovt, udfordrende og til tider mega hårdt, men når de svære trin er lært, så er det max fedt!

Musikteater – Dans

Musikteater – Dans er et valgfag, som tager udgangspunkt i en forestilling, som vi skal lave sammen med drama og musik. Det strækker sig fra januar til marts, hvor vi indøver de forskellige koreografier til forestillingen og i de sidste uger op til premieren er der intens øvning – også i et par weekender. Her har du virkelig muligheden for at være en del af en performance! Alt bliver sat i spil – Kostumer, make-up, lys, lyd og stemningsfyldte koreografier. Vi skal, som dansere, være med til at underbygge de stemninger, som skuespillerne og musikerne spiller. Glæd dig til et fedt forløb, hvor du får lov til at stå på scenen – men alt hvad det indebærer!

HHC – Hip-Hop Crew

Hip Hop Crew er for dig, der gerne vil arbejde intenst med Hip-Hop! Vi deltager i Kaufmann Cup og Hip-Hop International. Der trænes en koreografi intenst og man skal være villig til at ligge ekstra timer til træning, så alt spiller 100% inden konkurrencerne. Der bliver afholdt en workshop for alle, der kunne have lyst til at prøve kræfter med HHC og efter denne workshop sættes holdet. Der er virkelig mulighed for at udvikle sig og få nogle fede oplevelser! Vier en danse efterskole for dig der brænder for efterskole dans og det at være på scenen!

Efterskole dans - danse holdet var på danse efterskole turne

Undervisere på danselinien

Maria Brødslev KoldingMaria Brødslev Kolding, lærer
Geografi og danselærer, der brænder for contemporary hip hop og moderne dans. Har en danse uddannelse og flere kurser bag sig.

Læs om næste liniefag – design