Efterskole dykning

Ja, nu kan du også få dykning her hos os!

Vi har nemlig lavet en dykkerlinje i samarbejde med Diving 2000 i Odense. Du kan derfor opleve en ny verden. Det er helt vildt specielt at prøve at trække vejret under vand og blive ét med naturen dernede.

Vi tilbyder, at du hos os kan gennemføre PADI’s grundkursus.

Når dette er gennemført, får du dit internationale certifikat, som giver dig mulighed for at købe eller leje dykkerudstyr, dykke fra charterbåde og på dykkercentre samt dykke selvstændigt uden instruktør rundt omkring i verden.

 PADI´s grundkursus er opdelt i tre dele: teori, øvelser i svømmebassin samt fire dyk i åbent vand.

Alle øvelser gennemføres på en sikker og sjov måde af godkendte PADI instruktører. 

Under grundkurset kommer du – sammen med din instruktør – til at øve og beherske de færdigheder, som du behøver som dykker. Det eneste, der kræves af dig er, at du er i okay fysisk form, og at du kan klare en helbredserklæring.

Dykning indebærer en egenbetaling på kr. 2.000,-  

Lærere tilknyttet dykning

Kåre Bering BauerKåre Bering Bauer, forstander
Er skolens forstander og har levet det meste af sit liv i efterskoleverdenen. Underviser i fodbold har gennemgået flere DBU kurser. Kåre er stor OB fan, som næsten altid er at finde på Odense Stadion, når der er hjemmekamp.
 Matilde Klarskov LarsenMatilde Klarskov Larsen, lærer
Underviser i dansk, tysk og kristendomskundskab. Har liniefagene friluftsluftliv, psykologi, dykning og danmarksindsamlingen. Bruger en stor del af sin fritid på sine heste.