Fodbold efterskole – fodboldlinje

På vores efterskole har vi fokus på fodbolden. Derfor har vi ansat den tidligere superliga- og landsholdspiller Carsten Hemmingsen som trænerprofil. I sin karriere har Carsten Hemmingsen bl.a. spillet for OB, FCK og AGF – i alt ca. 400 superligakampe. Han var desuden en del af det danske landshold, der i 1995 vandt den prestigefyldte Confederations Cup i Saudi-Arabien.

Efterskolens unge fodboldtalenter får således mulighed for at snuse lidt til livet som professionel fodboldspiller – og også mulighed for at modtage træning fra en træner med DBU’s A-licens.

Derudover kan du også glæde dig til:

  • Fantastiske faciliteter (2 udendørs fodboldbaner, 1 indendørs hal og en lille kunststofgræsbane)
  • Undervisere med DBU-træneruddannelse her af en med flere end 400 superligakampe
  • Fodboldstævner – både udendørs og indendørs
  • Intense kampe mod lokale klubhold og andre efterskoler i området
  • Spændende fodboldudstyr (futsal, kombinationshække, frisparksmure etc.)
  • En fodbold efterskole der brænder for fodbold
  • Vores fodboldlinje har en lille kunststofgræsbane, som er fremragende til teknisk træning

Fodbold efterskole - vores fodboldlinje deltog i stævne og vandt!

På Nørre Åby Efterskole kan spillere på alle niveauer deltage. Fodbold er selvfølgelig en holdsport, men vi stræber også efter at udvikle hver enkelt spiller på forskellige områder. Det handler om at se potentialet i den enkelte spiller og derved få spilleren til at passe ind i fællesskabet.

Da vi er flere trænere har vi mulighed for at opdele træningen i forskellige niveauer og derved udvikle spilleren i et trygt miljø blandt ligeværdige spillere. Da der er selvfølgelig er forskel på spillernes kunnen, vil man også have mulighed for at blive udfordret ved træningen af bedre spillere. Som god spiller skal man lære at tage ansvar for hele holdet både ved træning og i kamp.

Vi går naturligvis efter at vinde alle kampe, men prioriterer også sammenhold og fællesskab højt, da alle skal have mulighed for at deltage i kamp.

Der arrangeres både kampe for vores piger og drenge på forskellige niveauer. Som spiller kan man ikke forvente at kommen med til alle kampe – det gælder både for øvede og ikke-øvede.

Kan du ikke få nok af fodbold, har vores fodbold efterskole helt sikkert din interesse. På Nørre Aaby Efterskole har du mulighed for at blive undervist i fodbold flere gange om ugen – hele året rundt!

Undervisere på fodboldlinien

Lasse Bo BahrtLasse Bo Bahrt, lærer
Underviser i matematik, fysik/kemi, engelsk, fodbold og Photoshop. Lasse har en lidenskab for computer, sport og ikke mindst snacks og et af hans utallige øgenavne er derfor også Mr. Snack.
Martin Langebjerg MadsenMartin Langebjerg Madsen, lærer
Underviser i engelsk, dansk, historie og samfundsfag. Han underviser i liniefagene boksetræning, crossfit, løb, fodbold og fysisk træning. Har gennemført flere hel- og halvmaratons.
Laura Kronborg KruseLaura Kronborg Kruse, lærer
Underviser i matematik, fysik/kemi, tysk og boldfag.
Kåre Bering BauerKåre Bering Bauer, forstander
Er skolens forstander og har levet det meste af sit liv i efterskoleverdenen. Underviser i fodbold har gennemgået flere DBU kurser. Kåre er stor OB fan, som næsten altid er at finde på Odense Stadion, når der er hjemmekamp.

Læs om næste liniefag – musik