Friluftsliv og adventure efterskole

Hvis man vælger friluftsliv og adventure på efterskolen, vil man hurtigt finde ud af, at team-spirit og samarbejde er centrale begreber i dette linjefag. Her står du vitterligt med anden kammerats liv i hænderne, når du står og sikrerham/hende på vej op i et 15 meter højt træ.

Det kræver god kommunikation, tillid og koncentration! I det hele taget går friluftsliv ud på at øge følelsen af fællesskab med hinanden i naturen, samtidig med man føler, at ens egen personlige udvikling bliver sat på prøve. En stor del af forløbet vil foregå i trækronerne, hvor I skal lære forskellige klatreteknikker, sikringsmetoder og andre skæve og sjove klatreaktiviteter – vi bruger klatrevæggen til at lære de basale teknikker og bevæger os derefter opad! Vi øver også klatring på skolens klatrevæg. Derudover arbejder vi bl.a. med: 

Gourmetmad på bål og trangia – vi tager kampen op med snobrød!
Rebbaner
Planlægger heik et sted i den fynske natur 
GPS som navigationsmiddel 
Førstehjælp
Team-building

I løbet af året på vores friluftsliv og adventure efterskole vil du også komme på en tur med overnatning under åben himmel.

Underviser i friluftsliv og adventure

 Matilde Klarskov LarsenMatilde Klarskov Larsen, lærer
Underviser i dansk, tysk og kristendomskundskab. Har liniefagene friluftsluftliv, psykologi, dykning og danmarksindsamlingen. Bruger en stor del af sin fritid på sine heste.