Idrætsefterskole – sportsefterskole

Vi er meget mere end en idrætsefterskole – derfor kalder vi os ikke selv for en idrætsefterskole eller en sportsefterskole. Du har på efterskolen mulighed for at dyrke idræt og sport fem dage om ugen – over otte timers sport. Dette er kun det idræt, der er i den normale undervisning. Udover disse timer deltager vi med flere hold i efterskolernes fodboldturnering, ligesom vi tager til lokale håndboldstævner, basketstævner og indendørs fodboldstævner. 

På vores fodboldlinje kan du spille fodbold fem dage om ugen. Vores fodboldtrænere er DBU uddannede og cheftræneren, Carsten Hemmingsen, har med sin store superligaerfaring (over 700 kampe) fra OB, FCK og AGF, det der skal til at rykke dig som fodboldspiller. Vi deltager med hold i efterskolernes fodboldturnering, hvor møder vi andre idrætsefterskoler – piger er også meget velkomne! Vi har en lille kunststofgræsbane, hvor det er muligt at spille året rundt – den er optimal til at øve teknik i intense fire mod fire kampe.

Hvis det er dans du brænder for – så tilbyder vi en danselinje, hvor vores uddannede danseinstruktør i den grad kan give dig sved på panden og sjove oplevelser. Vi opsætter flere danseshows i løbet af året, ligesom vi også har deltaget i det store internationale dansestævne Hip Hop International, hvor vi blev den bedst placerede efterskole. På danselinjen danses flere forskellige stilarter herunder Funk, Hip Hop og moderne. Oplev stemningen i konkurrence med andre idrætsefterskoler.

Vi har på skolen et styrketræningslokale, der bliver brugt i såvel crossfit og boksetræning som i elevernes fritid.

Faget dykning tilbyder en anden indgangsvinkel til idrættens verden fyldt med anderledes oplevelser, der ikke kun udfordrer kroppen men også hjernen.

Så dine muligheder for sport, idræt og fysisk udfoldelse er store på vores efterskole, men vi er ikke kun en idrætsefterskole eller sportsefterskole. Udover vores idrætslinier tilbyder vi en bred række af andre fag som musik, drama, animation og film, kreativ og design. Det er vi rigtigt glade for, da det giver vores elever muligheden for at prøve noget anderledes. Et efterskoleår handler om at udvikle sig som menneske og mange af vores elever gør brug af at skifte fra fx fodbold til drama, når årets store foretilling løber af. De mange forskellige linier på efterskolen gør også, at vores elever repræsenterer en bred vifte af efterskoletyper – det er en stor fordel! 

Vi håber det har vagt din interesse at læse om, hvorfor vi ikke kun er en idrætsefterskole – du er meget velkommen til at læse videre eller kontakte os for at komme på besøg. Vælg en efterskole der tilbyder mere end de andre idrætsefterskoler!

 

Idrætsefterskole og sportsefterskole med meget mere end idræt og sport. Vælg os blandt de mange idrætsefterskoler