En anderledes efterskole

På denne del af hjemmesiden kan du læse om, hvad Nørre Åby Efterskole står for. Du kan både blive klogere på de mere af de mere praktiske sider af det at gå på efterskole (det være sig økonomi, regler, besøg, vejledning mv.) og også danne dig et billede af, hvad Nørre Åby Efterskole er for en størrelse.

Går du på opdagelse på vores side, får du forhåbentlig svar på, hvorfor vores efterskole er god, skæg og tryg. Vi vil gerne en anderledes efterskole, som tør lidt mere og gerne med humor og humør.

Vi tror i høj grad på, at det er personlighedernes forskelligheder, der får vores skole til at blomstre. Derfor har vi heller ikke en særlig linje, der overstråler alle andre. Vi er ikke blot en idrætsefterskole, en dramaefterskole eller lign. – eller rettere vi er meget mere end det! Vi er både en idrætsefterskole, en fodboldefterskole, en dramaefterskole, en musikefterskole, en danseefterskole, en crossfitefterskole, en designefterskole, en kunstefterskole, en forfatterefterskole og en medie-/animationsefterskole. Vi har lærere, der brænder for netop deres særlige linjefag og har en bred faglig viden. ”Gør det, du er bedst til”, lyder et kendt reklameslogan – og det gør vi! Under

Vi tror i høj grad på, at det er personlighedernes forskelligheder, der får vores skole til at blomstre. Derfor har vi heller ikke en særlig linje, der overstråler alle andre. Vi er ikke blot en idrætsefterskole, en dramaefterskole eller lign. – eller rettere vi er meget mere end det! Vi er både en idrætsefterskole, en fodboldefterskole, en dramaefterskole, en musikefterskole, en danseefterskole, en crossfitefterskole, en designefterskole, en kunstefterskole, en forfatterefterskole og en medie-/animationsefterskole. Vi har lærere, der brænder for netop deres særlige linjefag og har en bred faglig viden. ”Gør det, du er bedst til”, lyder et kendt reklameslogan – og det gør vi! Under linjefag finder du noget af det, vi også er gode til. Vi brænder for at undervise i vores liniefag og tilbyder en bred række af forskellige fag.

Vi har lavet en del film som viser hvad vores liniefag kan tilbyde dig som elev. Dem er vi lidt stolte af.

Under billedgalleriet kan du se, at vi også er til fest, farver og anderledes oplevelser. I vores dagligdag er faglighed , ansvarsbevidsthed og hensynet til andre helt naturligt.

Du kan læse vores om hvad det koster at gå på efterskole – du er også meget velkommen til at ringe og spørge vores søde sekretærer.

Det er personlighedernes forskelligheder, der får vores skole til at blomstre.

Vi glæder os til at se dig!

Kåre Bering Bauer, forstander

Et hjerte på en anderledes efterskole på Fyn