Efterskolelærere – Hvem er vi?

Vi er en flok glade, entusiastiske og lidt skøre voksne, som holder meget af efterskolen som livsstil og nyder det kollegiale fællesskab i en hverdag omgivet af 120 dejlige elever. Herunder kan du læse lidt om de medarbejdere, der er på skolen.

Kåre Bering BauerKåre Bering Bauer, forstander
Er skolens forstander og har levet det meste af sit liv i efterskoleverdenen. Underviser i fodbold har gennemgået flere DBU kurser. Kåre er stor OB fan, som næsten altid er at finde på Odense Stadion, når der er hjemmekamp.

 Pierre DahlPierre Dahl, viceforstander
Tager sig af al skolens IT, herunder hjemmeside. Underviser i matematik, fysik/kemi og psykologi. Har i 7 år ikke tabt et parti skak på skolen, trods utallige elevers forsøg herpå.
Alex BuchwaldAlex Buchwald, lærer
Underviser i tysk og radio. Og det giver også mening fordi Alex har været tysker i over 30 år og radiovært i mere end 15 år. Han har en deal med eleverne: Hver gang de ser ham bide negle, skal han spise en lakrids. Der findes ikke en værre straf.
Anders DirksenAnders Dirksen, lærer
Underviser i engelsk og musik. Han har har spillet guitar i over 20 år og spillet i flere forskellige bands - både kopimusik og egne numre. Derudover elsker han at filosofere over livets små og store finurligheder.
Charlotte Maria BergCharlotte Maria Højgaard
Underviser i dansk, tysk og musik. I musikfagene underviser hun primært i forløb med fokus på begyndere - heraf bl.a. i guitarundervisning og sammenspil for begyndere.
Hanne CarstensHanne Carstens, lærer
Underviser i kreative fag. Jeg er vild med at skabe unika ting og på skolen arbejder jeg mest med design af tøj og smykker. Jeg varetager også vejledning af eleverne i forbindelse med ansøgning til valg af ungdomsuddannelse.
Karen Luise HagelsøKaren Luise Hagelsø, Lærer
Underviser i kreativ linie, dansk og tysk. Karen Luise har siden 2005 malet og udstillet egne værker. Nogle af værkerne kan ses på hendes hjemmeside: www.karenluise.dk
 Keld Bøgelund Rising NielsenKeld Bøgelund Rising Nielsen, lærer
Biologi og fysik/kemi lærer, der er flittig bruger af den korrekte beklædning i faget: en hvid kittel. Underviser herudover i film og er studievejleder.
Lasse Bo BahrtLasse Bo Bahrt, lærer
Underviser i matematik, fysik/kemi, engelsk, fodbold og Photoshop. Lasse har en lidenskab for computer, sport og ikke mindst snacks og et af hans utallige øgenavne er derfor også Mr. Snack.
Laura Kronborg KruseLaura Kronborg Kruse, lærer
Underviser i matematik, fysik/kemi, tysk og boldfag.
Louise Bering BauerLouise Bering Bauer, lærer
Underviser i kreativ linie, psykologi og engelsk. Louise kigger til de syge hver formiddag og sørger for at de har det godt. Derudover sørger hun for i samarbejde med pedellerne at skolen er pæn og i udvikling både inde og ude.
Mads Nørskov RasmussenMads Nørskov Rasmussen, lærer
Underviser i forfatterværksted, filosofi, fodbold, dansk, engelsk og tysk. Har udgivet romanerne "Mono" og "Til dem af jer der kender Ricardo". Mads er kendt for sin fantastiske chai te der hygges om sammen med eleverne om aftenen.
Maria Brødslev KoldingMaria Brødslev Kolding, lærer
Geografi og danselærer, der brænder for contemporary hip hop og moderne dans. Har en danse uddannelse og flere kurser bag sig.
Martin Langebjerg MadsenMartin Langebjerg Madsen, lærer
Underviser i engelsk, dansk, historie og samfundsfag. Han underviser i liniefagene boksetræning, crossfit, løb, fodbold og fysisk træning. Har gennemført flere hel- og halvmaratons.
 Matilde Klarskov LarsenMatilde Klarskov Larsen, lærer
Underviser i dansk, tysk og kristendomskundskab. Har liniefagene friluftsluftliv, psykologi, dykning og danmarksindsamlingen. Bruger en stor del af sin fritid på sine heste.
Signe Orthmann AndersenSigne Orthmann Andersen, lærer
Matematik, musik, billedkunst og dramalærer, der især brænder for scenens kunst. Hun har siden hun var helt ung været instruktør på rockmusicalen i Nyborg.
Bente NielsenBente Nielsen, Køkkenleder
Bente har den store fornøjelse, som uddannet køkkenleder, at stå for skolens køkken. Hun tilrettelægger nogle gode og lærerige arbejdsdage for de seks elever som er i køkkenet hver uge.
Dorthe HøjlundDorthe Højlund, køkkenmedarbejder
Dorthe arbejder i køkkenet. Hun er uddannet slagter og sørger for at det altid er de bedste råvarer som bliver brugt i vores køkken.
Erik BrunebjergErik Brunebjerg, bedemand
Erik har været på skolen i 32 år og da han gik på pension blev han overtalt til at forsætte som skolens bedemand. Han sørger for at alle vores bede og udendørsområder er så flotte.
Gitte NielsenGitte Nielsen, pedel
Holder i den grad skolen pæn og ren. Hjælper både i køkkenet og med at vedligeholde skolen.
Jan BrunebjergJan Brunebjerg, pedel
Hvis vasken er stoppet eller der er andre problemer, så er det Jan eleverne går til. Har også været med til at bygge mange af de ting vi har på skolen.
Karen Rønn HansenKaren Rønn Hansen, Sekretær
Karen er altid klar til at svare på spørgsmål vedr. optagelse, indmeldelse og indhold. Hun hjælper elever, lærere og forældre med alt lige fra plasticlommer, lommepenge og trøstende ord til en varm kop kaffe. Går desuden gerne en tur på hænder hvis situationen kræver dette.
Lene KnudsenLene Knudsen
Når du ringer til skolen er det som regel Lene du får i røret. Hun ved alt hvad der er værd at vide om tilskudsregler og optagelse. Hun er desuden en "reservemor" for mange af skolens elever.
Marianne DitlevsenMarianne Ditlevsen, køkkenmedarbejder
Er kendt for at lave utroligt gode kager og smørrebrød. Hjælper til i køkkenet i en halvtidsstilling.