Efterskole værelse og gange

På jagt efter et hyggeligt efterskole værelse? Led ikke længere, for vores efterskole har de hyggeligste værelser. Alle elever på skolen bor på to personers værelser – det er hyggeligt og sikrer at man kan få ro når dagens oplevelser skal bundfælle sig.  

Værelserne ligger på syv forskellige gange, der alle er opkaldt efter lokaliteter der har betydning for skolen:

Kongebroen, som er en pigegang med elleve værelser, de har deres egen opholdsstue, hvor der hygges i fritiden. Gangen bliver moderniseret i 2014/15. 

Lige ved vores spisesal og sal ligger Lyngsbo, hvor der er fire værelser. At bo på et efterskole værelse på Lyngsbo gør at du kommer til at lære dem du bor sammen med, rigtigt godt.

Hindsgavl, som er en pigegang ti værelser. Gangen bliver moderniseret i 2014/15 og har et fællesrum. 

Vartorv, som er en blandt pige og drengegang (med separatebade og toiletforhold). Her er der otte værelser og gangen er bygget i 2011. Båring, som er en blandt pige og drengegang (med separatebade og toiletforhold).

På Båring er der 13 værelser – gangen ligger tæt på vores meget besøgte opholdsrum: “Dan Turell”.

Lige midt i skolen, ved siden af lærerværelset, ligger Føns, som er en drengegang med syv efterskole værelser. Den blev sat fuldstændigt i stand i skoleåret 2013/2014. 

Herunder har du chancen for at kigge ind på nogle af værelserne. Vi skal være helt ærlige og sige at billederne blev taget en torsdag, hvor der lige havde været hovedrengøring, så det er bestemt ikke altid at der er så rent og pænt på et efterskole værelse – og det er vist meget godt.