Efterskole på Fyn – Middelfart

Leder du efter en efterskole på Fyn? Så led ikke videre – vi bor på Vestfyn ca. 12 km øst for Middelfart, tæt ved motorvej og jernbane – centralt i Danmark. Vi ligger i Nørre Åby, som er en mindre fynsk by, der har ganske glimrende indkøbsmuligheder med fire supermarkeder, to genbrugsbutikker og en farvehandler (hvis nogen skulle være interesseret). 

Vi tilbyder mange forskellige liniefag som fx musik, fodbold, drama, dykning, animation og film, design, dans og kreative fag, men det kan du læse meget mere om hvis du kigger på vores liniefag, hvis du er mere til at opleve hvordan det er så har vi lavet nogle film om det at gå på vores efterskole – dem kan du se på vores efterskole film side. 

At være en efterskole på Fyn, gør at vi har elever fra hele landet – det har den fordel at det nemt at finde nogen at følges hjem med og at man går både går på efterskole med landmanden fra Jylland og hippien fra København – samt at man naturligvis finder ud af at ens fordomme sjældent holder i virkeligheden.

Du kan finde vores efterskole ved at dreje fra ved motorvejsafkørsel nr. 57. Kør sydpå mod Assens og følg skiltene til skolen.

Du kan naturligvis også tage toget til Nørre Aaby station – hvor du inden skifter tog i Middelfart eller Odense.

Nørre Åby Efterskole
Olaf Nielsensvej 7
5580 Nørre Åby

Kontakt os